Despre noi

Ask a Mom – cea mai mare comunitate de mamici din Republica Moldova, cu peste 20 mii de membri, a devenit in timp o miscare dincolo de hotarele Moldovei, unind femei, mame, tati din toate colturile lumii pe grupurile sociale Ask a Mom, Ask a Woman, Ask Mom and Dad, Tirg Ask a Mom si Ask for Help. Fiecare dintre aceste grupuri creste zilnic, cu membri noi.

Astfel, am creat un mediu pentru femei, dar si parinti de a se informa si a face schimb de experienta nu doar pentru socializare, dar si pentru a creste o generatie de copii, avand exemple nu doar din Moldova, dar si din alte tari, pentru a putea face o alegere corecta si responsabila. Ask a Mom organizeaza seminare, workshopuri, tirguri cu scop caritabil si petreceri pentru a rupe bariera online si a aduce informatia corecta mai aproape de parinti, pentru a consolida prieteniile formate in aceasta comunitate, pentru a fi uniti si a schimba destine impreuna!

Echipa Ask a Mom sunt 6 mamici frumoase si la chip, si la suflet, care isi dedica timpul liber pentru a face lucruri frumoase, pentru ca impreuna suntem o forta!

 • Alicia Valcov
 • Adriana Arnaut
 • Cristina Mastac
 • Dana Odainic
 • Diana Cozlovschi
 • Maria Baciu

Keep calm and Ask a Mom!

 

12 thoughts on “Despre noi

 1. Buna ziua!
  Suntem o agentie pentru organizare a festivitatilor pentru copii si dorim nespus de mult sa atasam la dumneavoastra pe site o mica reclama. Este oare posibil si da ‘da’, cit near costa acest serviciu?
  Mersi mult anticipat!

   1. Buna ziua ,am 22 de ani si sunt cu diabet zaharat dar imi doresc foarte mult un copil, am devoie de ajutor ,as dori sa incep cu un medic foarte bun ,multumesc !

    1. Marina, pentru planificarea sarcinii , dar si mai multe detalii despre boala care o ai si ideea de a avea bebelus ti recomand sa discuti cu dnl Caus. Daca te intereseaza iti pot lasa datele lui de contact

 2. Finally I found you!!! Buna ziua, sunt o incepatoare mamica( deja de un an)… Am un baitel minunat, doar ca problema sunt eu, sunt in Depresie!!!! Nu reusesc sa o parasesc… Am nevoie de ajutor… de comunicare..

  1. Buna, scuze ca a durat atat de mult pana am vazut mesajul! Cum te numesti? Scrie-mi pe fb Alicia Valcov. Nu esti singura, avem o comunitate mare de mamici, te vom ajuta sa depasesti acest impas.

  2. Salut!! Caută-ne pe facebook si te adăugăm la minunatul nostru grup Ask a Mom unde la sigur iti trece orice urma de depresie! Suntem foarte multe si toate mamici ca si tine 🙂 curaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *