ask a mom

Vrei să slăbești? Ask a Mom a descoperit secretul!

Ask a Mom e o comunitate de mămici iubitoare și frumoase, care are deja peste 4 ani de activitate. În acești 4 ani, am tot discutat tot felul de teme în comunitatea noastră, dar una dintre cele mai populare este, indubitabil, pierderea kilogramelor în plus.

Acum câteva luni, adminuțele Ask a Mom, din dorința de a atinge greutatea dorită au intrat într-un program de nutriție alături de nutriționist Victoria Ursu. Și-au dorit nu doar pierderea în greutate, ulterior menținerea, ci și schimbarea pe viață a obiceiurilor alimentare.

Au dat dulciurile nesănătoase pe cele delicioase și folositoare, au uitat cu desăvârșire de mezeluri și alte produse goale, în beneficiul mâncărurilor cu aport nutritiv bogat și gust fin. Iar rezultatele nu au întârziat să apară: pierderea kilogramelor în plus a fost un efect care a însoțit schimbările din organism. Am uitat de balonare, digestie îngreunată, disconfort sau frustrare că nu s-a consumat ceea ce trebuie. Într-un cuvânt – am schimbat relația noastră cu mâncarea!

Haideți să slăbim împreună!

Pentru că suntem o familie mare, pentru că am TESTAT noi personal metoda Victoriei Ursu și suntem ferm convinse că anume AȘA trebuie abordată problema kilogramelor în plus, echipa Ask a Mom vă invită la un nou eveniment, cu o denumire foarte sugestivă: VREAU SĂ SLĂBESC! 🙂

Despre ce vom discuta?

Victoria Ursu a acceptat invitația noastră și vine să ne vorbească despre:

  • Miile de metode de slăbit și de ce acestea NU funcționează
  • De ce procentul de persoane obeze crește chiar dacă ”piața remodelării corporale”oferă o multitudine de soluții
  • Care este diferența între dietă, cură de slăbire și regim alimentar
  • Cum se clasifică metodele de slăbit și care e cea mai eficientă
  • Cauzele de ce nu slăbim

Și, partea cea mai așteptată:

  • Ce etape trebuie să parcurgem ca să scăpăm de kilogramele în plus
  • Psihonutriția – cum e să ne construim o relație sănătoasă cu mâncarea

Victoria ne va răspunde și la întrebările noastre și ne va ghida cum să începem schimbările, fără a ne asupri corpul la experimente ce nu funcționează.

Personal, suntem mega-entuziazmate de acest eveniment! Va fi o atmosferă caldă, educativă, cu networking în pauzele de cafea și multe femei fericite, care vor începe drumul corect spre un corp mai sănătos și mai frumos!

Sunt mai puțin de 2 săptămâni până atunci! Click aici pentru a cumpăra bilete!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *