received_10155902423677243

Vocea pacienților va fi deja auzită prin SPITALE.MD

Zilele trecute am fost plăcut surpinse să aflăm de un proiect nou pentru Republica Moldova – pagina web spitale.md. Acest website este finanțat de Fundația Soros Moldova și oferă o șansă tuturor să se implice și să își expună public părerea vis-a-vis de spitalele din Moldova.

De fapt, această pagină web este un produs online de utilitate publică, care oferă un dublu avantaj utilizatorilor:

  1. Să evalueze orice spital din orașele țării noastre
  2. Să vadă clasamentul celor mai bune instituții de acest fel și să compare calitatea serviciilor în fiecare din ele

Pe grupul Ask a Mom de prea multe ori, din păcate, am citit recenzii negative despre spitalele din țară. Acum, avem șansa de a ieși din limitele grupului și de a depăși acel obstacol când nimeni nu ne aude și să ne povestim experiența celor care pot schimba ceva.

Evaluarea spitalelor și scrierea recenziilor este anonimă. Utilizatorii pot scrie un nume, doar dacă o doresc. Totodată, pagina web spitale.md este atent urmărită de managerii instituțiilor medicale, ceea ce oferă siguranța că doleanțele și problemele pacienților vor fi auzite de persoanele responsabile.

Noi am cercetat atent site-ul spitale.md și ne-a plăcut mult să găsim și topuri ale celor mai bune spitale din diferite localități, dar și recenzii sincere, scrise de diferiți pacienți.

Vă îndemnăm să accesați spitale.md și să vă implicați activ în evaluarea spitalelor din țară. Împreună putem schimba lucrurile în bine!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *