îngrijirea copilului

De Ce Workshopul Ask A Mom Îngrijirea Copilului Este Cel Mai Informativ Eveniment Al Verii

Au rămas practic ore numărate până la Workshopul despre Îngrijirea Copilului, iar noi, echipa Ask a Mom, am decis să vă prezentăm un mic rezumat despre ce urmează să aibă loc la eveniment.

Acest workshop este unul deosebit pentru noi, deoarece l-am ”copt” mult și l-am gândit, astfel încât să fie unul mega-informativ pentru toți părinții. Avem onoarea să îi avem ca invitați pe cei mai buni doctori din Moldova, care vor împărtăși din cunoștințele și experiența lor vastă cu participanții la Workshop.

Speakerii evenimentului vor fi:

Mihai  Stratulat (pediatru, Clinica Pediatrica) – pentru că e Mihai Stratulat, medicul care a reușit să devină prietenul copiilor și părinților, omul care niciodată nu va spune ”Nu am timp” unui copil care are nevoie de ajutorul său, speakerul care reușește să explice teme complicate într-un limbaj accesibil părinților. Dl doctor Mihai Stratulat va discuta sâmbătă, în cadrul Workshopului despre primele luni de viață a copilului: cele mai frecvente probleme cu care se confruntă bebelușii, cum le abordăm corect și cum cum ajutăm copilașul să le depășească. De asemenea, dl doctor va discuta și despre Citomegalovirus – o temă care deseori apare pe buzele femeilor însărcinate sau proaspetelor mămici. Iar mitul ”Pneumonia” va fi explicat și detaliat, pentru că nu există practic părinte care nu ar fi auzit această diagnoză în viața sa.

Dorina Agachi (pediatru, Clinica Pediatrica) – Dna doctor Agachi a reușit să câștige simpatia părinților prin tratamente corecte, explicații detaliate și consultații plăcute copiilor. Dna Agachi va discuta cu părinții în cadrul Workshopului Ask a Mom despre infecțiile renale și infecțiile enterovirale, care sunt atât de frecvente în această perioadă.

Victoria Bendelic (pediatru, Clinica Pediatrica)  – Dna doctor Bendelic este un membru prețios al echipei medicilor Clinicii Pediatrica. Copii o adoră pentru căldura cu care ea îi consultă, iar părinții o adoră, evident, pentru tratamentele corect prescrise. Dna Bendelic va vorbi despre o problemă stringentă în perioada caldă a anului – mușcăturile de căpușe si borleoza (sau boala Lyme). Cu siguranță vor fi multe informații noi pentru participanții la eveniment.

Adrian Rotaru (neurolog, Clinica Pediatrica)  – dl doctor Adrian Rotaru va aborda subiecte de interes pentru părinții prezenți la Workshop – convulsiile febrile și alte probleme neurologice care ar putea apărea în perioada copilăriei.

Anatolie Moraru (ortoped, Clinica Pediatrica) – dl doctor Moraru va vorbi cu părinții despre complicațiile ce ar putea apărea în prima perioada a vieții, cum ar fi displazia de șold, și altele.

Alexandru Didencu (otorinolaringolog, Spitalul Clinic pentru Copii ”Emilian Coțaga”) – dl doctor Didencu are o vastă experiență de petrecere a intervențiilor chirurgicale atât în Republica Moldova, alături de cei mai emeriți ORL-iști, cât și în stagii peste hotare. Dl Didencu va discuta despre infecțiile virale respiratorii, cum unele din ele se dezvoltă în otite, care ar fi primul ajutor pe care îl pot acorda părinții până ajung la doctor și cum putem anticipa aceste complicații.

Vor fi câteva sesiuni de întrebări-răspunsuri, unde părinții vor putea discuta cu doctorii despre teme mai înguste.

Avem cei mai buni doctori, cu cele mai stringente teme, la cel mai mega-Workshop al verii! Dacă ai rezervat un loc deja, felicitări! Dacă încă nu ai reușit să faci asta, fă click pe linkul de mai jos și înregistrează-te la Workshop.

 ➡ Înregistrare workshop

Ca toate evenimentele Ask a Mom, acesta este unul unde puteți veni cu copii. Dar, de această dată vă va fi mai ușor, pentru că o agenție de bone profesionale, Dukkinder, vor fi alături de noi pentru a avea grijă de puii voștri, chiar și de cei mici de la șase lunișoare.

Ne vedem sâmbătă, ora 10, la Hotelul Jolly Alon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *