evasport

Evaśport – Iubește-ți din nou corpul!

Sportul este viață! Iar viața trebuie trăită inteligent și frumos. Evaśport – reţeaua de studiouri fitness pentru femei care oferă servicii integrate de fortificare a sănătăţii prin introducerea de antrenamente eficiente pentru toate grupele de vârstă și diversificarea tipului de activitate fizică, de personalizare a planului nutrițional.

Clasele Evaśport numără zeci de tipuri de antrenamente, pentru toate femeile, indiferent de vârstă, pregătire fizică şi scop. Astfel, în grila de antrenamente veţi regăsi atât clase care susţin procesul de slăbire şi arderea eficientă a grăsimilor cât şi antrenamente care sunt indicate în procesul de menţinere a greutăţii şi tonifiere musculară, iar rezultatele obţinute cu ajutorul acestei abordări individuale vorbesc de la sine.

Totodata, programul antrenamentelor este echilibrat în aşa fel încât şi femeile care au restricţii la un efort fizic sporit să poată participa la clasele de sport. În acest sens au fost introduse ore de Pilates, TRX și Stretching care sunt indicate femeilor în perioada postpartum sau celor care suferă de afecţiuni ale coloanei vertebrale.

Stresul, un alt factor care dăunează sănătăţii poate fi eliminat cu ajutorul claselor de Yoga sau celor de Latino-Fit și Zumba.

Cu ajutorul practicării în mod constant a exerciţiului fizic, putem preveni apariţia multor boli caracteristice timpurilor în care trăim. Din păcate, anume acest punct important lipseşte în sălile din Chişinău, mişcarea fiind promovată doar ca o soluţie express pentru a încăpea in rochia de mireasă sau de a avea un corp bine lucrat pentru vacanţa de vară. La Evaśport totul este diferit, căci scopul nostru este de a îmbunătăţi nivelul de sănătate al femeilor, oferindu-le soluţii individualizate şi pe termen lung. Acest obiectiv este îndeplinit cu ajutorul specialiștilor Evaśport care oferă suport şi asistenţă tuturor membrelor clubului începând de la reorganizarea modului de alimentare şi până la alegerea tipului de efort necesar, cel din urmă fiind modificat trimestrial, astfel înregistrându-se o evoluţie spectaculoasă în progresele membrelor.

Evaśport îndeamnă fiecare femeie să investească în sănătatea sa, nu în boală.

Prețurile variază în funcție de tipul de abonament pe care îl alegeți, de la 370 de lei (8 frecventări/lună) și 410 lei (12 frecventări/lună), până la 590 de lei (pentru abonament lunar NELIMITAT).

Antrenorii noștri vă vor consulta și vă vor face recomandări, ținând cont de scopul pus.

De asemenea, la procurarea unui abonament aveți parte și de o consultație gratuită, de 15 minute, din partea maseuzelor Evaśport.

Evaśport înseamnă: Atitudine, Performanță, Rezultat, iar Misiunea Evaśport este de a face fiecare Femeie- FERICITĂ aici și acum!

Îndrăgostește-te de sport cu noi:
🔎CENTRU – str. Ismail 98/4 (tel: 078 221 100, fix: 022 105 046);
🔎CIOCANA – str. Ion Dumeniuc 12A, et 2 (tel: 079 141 477, fix: 022 105 501)

Programul antrenamentelor îl poți găsi aici: https://www.facebook.com/evasport.md/posts/1929764783911501

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *