_dsc3154_1478368892312

Peste 80 000 lei strinsi la Tirgul de Caritate Ask a Mom!

Ask a Mom nu are hotare, Ask a Mom uneste inimi, creaza prietenii, pentru Ask a Mom durere straina nu exista.

Astazi a avut loc cea de 3-a editie a Tirgului De Caritate organizat de cea mai mare comunitate de mamici din RM – Ask a Mom. Mese pline de hainute, jucarii, delicii culinare- toate s-au vindut pentru a ajuta patru copii care au urgent nevoie de ajutorul nostru: Laura (osteosarcoma), Marius (stenoza postcaustica de esofag), Daniel (cancer al osului tibian) si Maxim (stenoza postcaustica de esofag, malnutritie severa). A fost greu, obositor si cu multe griji. Dar a fost un tirg pur si simplu minunat!

5

Atitea fete zimbitoare, adunate impreuna pentru un scop nobil! Vrem sa multumim tuturor care au contribuit la succesul de astazi: mamicile din SUA si Canada (Sabina Palermo Chihai), mamicile din Italia (Romina Dombrovski Zegheru), din Irlanda (Tamara Strogoteanu), multumim Irina Godina pentru hainute si pentru transportul gratuit din Italia, din Anglia (Ana Nicorici), multimim prietenilor nostri fideli: BabyOno, Bioslo, Silvius Libris; multumim DiDesign, Zefir, Aliona Ghirghilijiu, multumim gazdelor- hotel Codru, care ne-au oferit sala absolut gratuit, multumim “Acasa la Mama” si eDelicios pentru ca ne-ati alintat cu deliciile voastre, multumim Clounella pentru ajutor, multumim mamicilor din RM care au donat si care au venit sa ne ajute sa vindem si desigur un mare, mare “multumesc” cumparatorilor!!!

3

Astazi, impreuna cu voi, am adunat 80 169 lei!!!! Astazi, impreuna cu voi, am incercat sa usuram cit de putin povara parintilor care incearca sa isi salveze puiii. Inchinaciuni pina in pamint de la toata echipa Ask a Mom. Sinteti pur si simplu minunati!!! Impreuna schimbam destine!

2

Banii vor fi impartiti la cei patru copii la egal, iar primii 20 000 au ajuns deja la mama lui Daniel!

1

 

Sursa poze: Zugo.md

2 thoughts on “Peste 80 000 lei strinsi la Tirgul de Caritate Ask a Mom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *